Menu +

NLP artikelen zoeken

First Act NLP

Er zijn vele mogelijkheden om een NLP opleiding te doen. Wij hebben gekozen om onze NLP opleidingen op een nieuwe manier in te steken.

First Act NLP maakt in haar opleidingen een verschil op belangrijke principiële punten. Opleidingen uit het verleden inspireerden ons om breder en dieper te gaan. Specifieke toepassingen als motivatie en persoonlijk welbevinden los te laten, en op de achterliggende principes te focussen, zodat de opleiding je in staat stelt om zelf je keuzes te maken. Het centraal stellen van het kunnen van de goeroes uit het verleden inspireerde ons tot het centraal stellen van jouw vaardigheid in onze NLP opleidingen, over de stromingen heen. Voor nieuwsgierige mensen, die erkenning en motivatie om een NLP opleiding te doen in zichzelf vinden. Bij First Act NLP vind je mensen die zelf willen ervaren, die zelf keuzes willen maken en die zelf de regie in handen willen krijgen, en elkaar daarin aanmoedigen en ondersteunen.

First Act NLP zal jou met gelijkgestemden nieuwe mogelijkheden geven. We kunnen ons veroorloven om intensieve opleidingen in kleine groepen te geven, zodat de opleiding echt betekenis kan krijgen. Opleidingen die worden gebruikt in alle contexten, professioneel en persoonlijk.

Ik zou zeggen: stap in, zodat je de voordelen van NLP voor jezelf kan ontdekken. Ik hoor graag van ja!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.