Licenties

Afbeeldingen, fotografie, copyright en licenties.

Bij het opzetten van deze website en de bijbehorende manual, is veel aandacht uitgegaan naar het grafische werk. Er is gebruik gemaakt van foto’s in het publieke domein (allen via https://morguefile.com/ en ook van foto’s en afbeeldingen (werken) die door mijzelf zijn ontworpen en gemaakt.

Wil je werken gebruiken voor je eigen website, manual, handleiding, uitgave of wat dan ook, dan is het mogelijk om het werk na een financiële vergoeding (standaard niet-exclusieve licentie met naamsvermelding en bronverwijzing vanaf 75 euro excl. BTW; standaard niet-excusieve licentie zonder naamvermelding en bronverwijzing vanaf 150 euro excl. BTW) in licentie te gaan gebruiken. Een standaard licentie geeft recht op niet-exclusief gebruik van één specifiek werk in éen enkele openbaarmaking (één publicatie). Gebruik zonder schriftelijke toestemming (licentie) leidt tot een naheffing.

Zie je iets leuks op één van mijn websites, en wil je het gebruiken? Mail dan naar info@firstact.nl voor meer informatie.

Is een licentie te veel voor je? Kijk dan op https://morguefile.com/ voor gratis werk.