Trots op je afkomst

We weten natuurlijk allemaal precies wie we zijn, en waar onze roots liggen. Een reisbureau heeft een aantal mensen uitgenodigd om te vertellen over hun afkomst, hoe trots ze zijn op hun afkomst en wat het betekent om de afkomst die ze hebben te hebben. Passie en enthousiasme, vol verve vertellen ze over hun identiteit en afkomst.

Vervolgens wordt er door middel van DNA onderzoek bepaald of het beeld van de werkelijkheid en de realiteit overeenkomen. Mooie beelden, mooie inzichten. Saillant detail is een familielink die wordt ontdekt tijdens het DNA onderzoek. Geniet er van!

 

 

Een mooie video die duidelijk laat zien hoe het beeld van de werkelijkheid soms niet de realiteit raakt, en wat voor een impact het heeft wanneer je wordt geconfronteerd met de realiteit. Veranderingen van inzicht over herkomst en afkomst leiden tot heftige veranderingen op identiteitsniveau. Herken de BMIR’s 🙂 Hoe zeker ben jij van je afkomst, in de zin van welk bewijs heb je, en zou jij de DNA test aandurven? Wat is jouw beeld van je afkomst, en hoe weet je dat die juist is?

Win je eigen DNA onderzoek

Op de website van dit reisbureau is een wedstrijd uitgeschreven waarin 500 van dergelijke DNA onderzoeken te winnen zijn. Deze wedstrijd eindigt op 16 augustus 2016. De eerste prijs is een rondreis naar alle landen van herkomst, er zijn als tweede prijs (17 keer) reizen naar je favoriete land van herkomst, en 500 keer een derde prijs bestaande uit het DNA onderzoek. Mocht je mee willen doen, dan wens ik je veel plezier en succes. Kijk hier voor de wedstrijd