Persoonlijk viermoment: 4 jaar schrijven over NLP

Jeeeeh, vandaag bereikte ik een nieuwe mijlpaal: 150.000 woorden gepubliceerd, in ruim 450 artikelen over NLP, organisatie en management, allerlei zaken die ik ofwel wil delen, ofwel ooit geschreven heb en qua content wil veilig stellen. En ik heb nog een grote queue om te verwerken, veel aanvullende ideeën om te publiceren, en ook andere manieren om reeds gepubliceerde ideeën te presenteren.

Het is een mooi voorbeeld van hoe je met af en toe wat effort steken in een project, je gaandeweg uiteindelijk ineens verrast bent over hoeveel je al hebt bereikt. Een mooie strategie van nu iets doen zodat je het later niet meer hoeft te doen (iets in die strekking las ik in mijn eerste boek, “Je ongekende vermogens” van Anthony Robbins). Mooi om te zien hoe kleine bijdragen steeds bijdragen aan iets groters, en hoeveel je op de lange termijn kan bereiken. Hoe je jouw verwachting kan overtreffen, over hoe veel je kan bereiken op lange termijn.

Dit artikel zijn weer aanvullende woorden, artikel 452. Wat zou voor jou iets moois zijn om aan te werken? Waarover of waardoor zou jij verrast willen zijn over pak-m-beet 5 jaar? Wat zou een kleine, weinig moeite kostende stap zijn om die kant op te gaan? Elke dag een stapje, of elke week een stapje? Wanneer je op reis gaat, dan is de eerste stap het begin, en elke centimeter brengt je dichter bij je doel.

Een echt reisdoel heb ik niet voor deze site. Het is meer rondtrekken. En met verwondering van mijn ervaringen genieten. Zoals nu.

 

Dank je wel voor je bezoek. Ik hoop dat je hier kan vinden wat je verder helpt.